INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
8°/4° Ljubljana
9°/5° Maribor 9°/6° Celje 6°/4° Kranj 10°/5° Koper 9°/4° Nova Gorica 6°/2° Postojna 8°/7° Novo Mesto 9°/6° Murska Sobota 8°/4° Slovenj Gradec 10°/7° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
Zložena zložljiva pisalna miza 12 DEC

Kako pravilno skrbeti za zložljivo pisalno mizo?

11ST Oprema SPLETNA TRGOVINA VIR
Zložljiva pisalna miza je zelo domiseln kos pohištva, ki s svojo prilagodljivostjo spada v in izboljša vsak prostor. Če se odločite za tako mizo, boste navdušeni nad praktičnostjo, ki jo predstavlja enostavnost shranjevanja. Če želite, da zložljiva pisalna miza ostane del vašega prostora čim dlje, je pomembno da zanjo ustrezno poskrbite.

Nasveti za čiščenje

Na zložljivih mizah se prav tako, kot na ostalih površinah, nabere umazanija od rok, hrane, pijače in drug virov, umazan pa hitro postane tudi spodnji okvir.

Poskrbite, da zložljiva pisalna miza ostane čista, in vse madeže odpravite čim prej. Dalj časa, kot pustite pohištvo umazano, večja je verjetnost, da madeža ne boste morali več odstraniti.

Okvirje in mizne površine očistite z vlažno krpo in po potrebi z blago milnico, kot je na primer čistilo za pomivanje posode. Bodite pozorni, da ste milnico dobro sprali in odstranili s površine. Prav tako poskrbite, da sta miza in okvir popolnoma suha pred shrambo, saj se v nasprotnem primeru lahko pojavita plesen in rja.

Izogibajte se abrazivnim čistilom in čistilnim pripomočkom kot so krtače s trdo žico in blazinice za čiščenje, saj lahko opraskajo in poškodujejo površino mize in okvirja. Ne uporabljajte čistil, ki vsebujejo belila, amonijak ali druge jedke snovi, saj lahko razjedajo kovino, plastiko, smolo in les. Prav tako ne uporabljajte čistil na osnovi nafte, saj ta hitreje privlačijo umazanijo in prah kot pa druga čistila.

Grobe čistilne pripomočke uporabite samo za odstranjevanje rje. Pomagate si lahko z mešanico sode bikarbone in vode. To zlijete na prizadeto območje, počakajte približno deset do petnajst minut, nato pa območje temeljito zdrgnite. Za bolj trdovratno in globoko rjo se uporablja orodje za brušenje ali močnejše kemikalije. V temu primeru preverite, ali vaša zložljiva pisalna miza tako močna sredstva lahko prenese brez poškodb.

Za izboljšanje videza starega kroma na spodnjem okvirju lahko uporabite patentirano loščilo za kovine, namenjeno kromu.