INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
12°/9° Ljubljana
12°/10° Maribor 14°/9° Celje 12°/9° Kranj 21°/14° Koper 20°/16° Nova Gorica 17°/7° Postojna 13°/10° Novo Mesto 11°/10° Murska Sobota 12°/9° Slovenj Gradec 15°/10° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
momara nogavice 29 AVG

Kdaj res potrebujemo ženske nogavice?

Momara.si SPLETNA TRGOVINA VIR
Obujemo se lahko z različnimi vrstami obuval, ki se dobro kombinirajo z nogavicami, prav tako pa lahko nogavice včasih pustimo v omari. Predvsem v poletnem času uporabljamo sandale, natikače in druga obuvala, pri katerih ne potrebujemo nogavic. Tudi v prehodnem obdobju že lahko najdemo udobne in prijetne čevlje, pri katerih nogavice niso potrebne. Ali ženske nogavice torej sploh potrebujemo, če večinoma uporabljamo obuvala, pri katerih nogavic ne nosimo?

 

Seveda bomo imeli vedno tudi obutev, pri katerih nogavice gotovo potrebujemo. To so predvsem kakšni športni čevlji, tudi pohodniška obutev ali pa toplejša obutev za zimske dni. Ženske nogavice so dobro pripravljene za uporabo v kombinaciji s takšnimi obuvali, nenazadnje pa tudi same pogosto ponudijo nekatere pomembne lastnosti, ki jih bomo zelo cenili v vseh letnih časih.

Včasih so ženske nogavice nepogrešljive

Najbolj koristne so ženske nogavice v zimskem času. Že same nogavice lahko ob nižjih temperaturah pomenijo bistveno bolj prijetno izkušnjo. So tople in udobne, kar je kot nalašč pozimi, ko se pred mrazom zaščitimo prav z oblačili in obuvali. Posebej koristno je tudi to, da v hladnem delu leta ženske nogavice omogočajo še uporabo raznih obuval, ki do stopal sicer niso preveč prijazna.

 

Prav tako so ženske nogavice včasih nepogrešljive v kombinacijah s kakšno bolj izbrano opravo. To velja predvsem za hlačne nogavice, ki omogočajo oblikovanje svečane oprave, dobro pa se kombinirajo tudi z raznimi drugimi kosi. A tudi običajne ženske nogavice imajo pomembno vlogo v takšnih primerih, če jih želimo kombinirati z oblačili in obuvali.

Kako izbrati ženske nogavice?

Izbira ženskih nogavic je lahko nekoliko bolj zahtevna. Paziti moramo na ustrezno velikost, bolje je, da so nogavice prevelike kot premajhne. Izdelke se splača temeljito preučiti in po možnosti pomeriti, da se prepričamo, da so res ustrezni. Ženske nogavice so lahko nekoliko drugačne, kot izgledajo na prodajnih policah, sploh pri nakupovanju preko spleta.