INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
1°/-1° Ljubljana
3°/-2° Maribor 5°/-1° Celje 1°/-1° Kranj 6°/0° Koper 5°/-1° Nova Gorica 2°/-3° Postojna 1°/-1° Novo Mesto 4°/-1° Murska Sobota 2°/-3° Slovenj Gradec 5°/-1° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
moške-nogavice-shop.momara.si 29 AVG

Moške nogavice in čevlji

Momara.si SPLETNA TRGOVINA VIR
Obstaja določen stereotip, da moški niso posebej pozorni pri izbiri svojih oblačil, obutve in druge opreme. Zadovoljijo se že s prvo opcijo, ki jim pride pod roke, tudi če oprava ni lepo usklajena ali ne odgovarja določeni situaciji. To seveda ni sveta resnica, a stereotip je gotovo osnovan na resnični podlagi, ki se pokaže predvsem pri izbiri nogavic in obutve. Moške nogavice so praviloma precej preproste in opravljajo enostavno funkcijo, glavna naloga je zato ta, da jih lepo uskladimo z obutvijo.

 

Obutev bo verjetno težje izbrati kot moške nogavice, a na srečo se lahko orientiramo po tem, kaj od nas zahteva določena situacija. Redno uporabljamo raznovrstno obutev, ki ima lahko zelo različne lastnosti. Tako bomo morda izbrali svečane čevlje, morda bolj športno obutev, včasih seveda tudi natikače, sandale in podobna obuvala. S premišljeno izbiro lahko vedno pričakujemo prijetno izkušnjo pri uporabi.

S katerimi obuvali se kombinirajo moške nogavice?

Da ne bi zagrešili kakšne zmote pri kombiniranju izdelkov moramo vedeti, s katerimi obuvali se moške nogavice dobro kombinirajo. Včasih nogavic sploh ne nosimo, recimo pri uporabi sandalov in natikačev. Včasih pa je prav od nogavic odvisno, kako prijetna in udobna bo obutev.

 

Moške nogavice torej izbiramo tako, da se vprašamo o zahtevah, ki jih postavlja obutev. Posebej kakovostne nogavice potrebujemo za športno obutev, sploh za kakšne pohodniške čevlje. Pri bolj svečanih obuvalih moramo uskladiti barve in stile, včasih pa pridejo do izraza še druge prioritete.

Posebne moške nogavice

Pri izbiri nogavic moški običajno niso posebej zahtevni, izjema so tiste moške nogavice, ki jih nameravamo uporabljati ob kakšnih posebnih priložnostih. Včasih pridejo lastnosti nogavic močno do izraza. Omenili smo že nogavice pri pohodniški obutvi in športnih aktivnostih, izpostaviti gre tudi moške nogavice za zimski čas, včasih uporabimo kar vodoodporne nogavice ali kakšne druge posebne izvedbe.