INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
13°/10° Ljubljana
12°/10° Maribor 12°/10° Celje 12°/10° Kranj 22°/14° Koper 21°/14° Nova Gorica 18°/9° Postojna 13°/10° Novo Mesto 11°/11° Murska Sobota 13°/9° Slovenj Gradec 15°/11° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
negovalna postelja 9 JUN

Negovalna postelja za domačo oskrbo pacientov

COMBIC D.O.O. ZDRAVJE VIR
V zdravstvenih ustanovah lahko pričakujemo dobro oskrbo, katere temelj je vrhunska oprema. Če pa po kakšnih poškodbah ali boleznih okrevamo doma, na takšno opremo ne moremo računati. Sami bomo morali poskrbeti za to, da imamo ustrezno okolje za okrevanje pacienta - osnova je dobra negovalna postelja, ki je nujna za praktično vsakega pacienta.

Dobra postelja nudi udoben počitek in optimalne razmere za hitro in uspešno okrevanje. Poleg tega omogoča preprost dostop za enostavno in učinkovito oskrbo. Ustreza praktično vsem pacientom, ne glede na to, kakšne zdravstvene težave imajo.

Tudi doma je potrebna dobra negovalna postelja

Pri dolgotrajnem okrevanju lahko pridejo do izraza vsi mogoči detajli, zato pri izbiri negovalne postelje gotovo ne smemo sklepati kompromisov. Pravzaprav je to pogosto kar najpomembnejši kos opreme, ki odloča o tem, kako hitro in uspešno bo okrevanje.

Ne moremo se zanašati na to, da bo za oskrbo pacienta dovolj navadna postelja. Včasih to sicer drži, a večinoma le pri kakšnih lažjih poškodbah ali boleznih, ki ne zahtevajo dolgotrajnega in kompleksnega okrevanja. Dobra negovalna postelja se v vsakem primeru veliko bolje obnese, saj se prilagodi potrebam vsakega pacienta in olajša tudi oskrbo. Je bolj udobna in praktična, močno pomaga pri vseh mogočih opravkih skozi celoten proces rehabilitacije. Prav tako se ob postelji pogosto uporablja druga medicinska oprema, ki se včasih s posteljo kar kombinira.

Koliko stane dobra negovalna postelja?

Cena tovrstne opreme je seveda povsem odvisna od tega, za kakšen model se odločimo. Razlike so lahko velike, zato je tudi cenovni razpon precej širok. Osnovne bolniške postelje dobimo v cenovnem rangu pod tisoč evri, a dobra medicinska oprema je po navadi dražja.

Dobra novica je ta, da je negovalna postelja lahko vključena med medicinske pripomočke, ki jih krije zdravstveno zavarovanje. O tem se je treba pravočasno pozanimati pri ponudnikih, da pridemo do najboljše opreme po najboljši ceni.