INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
21°/19° Ljubljana
20°/19° Maribor 21°/18° Celje 20°/18° Kranj 22°/21° Koper 22°/20° Nova Gorica 19°/18° Postojna 21°/19° Novo Mesto 21°/18° Murska Sobota 20°/18° Slovenj Gradec 22°/19° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
vabila 27 MAJ

Osebna vabila za posebne priložnosti

EG, trgovina in storitve d.o.o. OBRT IN STORITVE VIR
V današnjem digitalnem svetu, kjer prevladuje elektronska komunikacija, je pomen fizične pošte znova narasel. Podjetja in posamezniki uporabljajo vabila za različne priložnosti, od poslovnih srečanj do osebnih dogodkov, kot so rojstni dnevi, poroke ali krsti. Na voljo je digitalni tisk vabil v manjših nakladah, ki omogoča izbiro med različnimi materiali, kar dodatno poudari osebni pristop.

Kreativno oblikovanje za dobre odzive

Vsak organizator dogodka si želi, da bi njegovi gostje prišli na dogodek. S premišljeno oblikovanimi vabili lahko zagotovite dober odziv. Na voljo vam je kreativno oblikovanje, ki bo vaše vabilo naredilo posebno in privlačno. Izbirate lahko med standardnimi ali posebnimi design papirji, pri čemer lahko prav tako izberete ustrezno kuverto.

Na voljo je standardna možnost, ki vključuje tisk na standardne premazne papirje, ki jih lahko tudi plastificirajo, ter napredna možnost, kjer najdete kreativne design papirje, ki izstopajo po barvi ali strukturi. Med priljubljenimi možnostmi so metalizirani papirji.

Posebna obdelava za ekskluzivne učinke

Ena od možnosti so tudi vabila, ki so tiskana na debele premazne papirje in nato obdelana s plastifikacijo z mat ali sofisticirano folijo. Ta postopek nadaljujemo z UV spot lakiranjem, kjer se določeni grafični elementi poudarijo s svetlečim lakom, kar ustvari vizualno privlačen reliefni videz. Tiskanje vabil je idealna izbira za tiste, ki želijo vzpostaviti osebni stik z gosti in se izogniti elektronskemu pošiljanju, kjer so vabila pogosto spregledana. Vabila ponujajo eleganten način za vabljenje na različne dogodke.

Prilagojena vabila za različne dogodke

Vabila se tiskajo za širok spekter dogodkov, od rojstnodnevnih zabav do birm in obhajil. Posebno pozornost se namenjao tudi tiskanju vabil za poroke, saj je to dogodek, ki zahteva posebno osebno noto.

Tisk vabil v majhnih nakladah

Ne glede na to, ali potrebujete samo nekaj ali več vabil, so vam pripravljeni izpolniti vaše želje. S skrbnim oblikovanjem in tiskanjem poskrbijo, da so vabila prilagojena vašemu okusu in potrebam. Z digitalnim tiskom vam ponujajo različne barvne odtenke in možnost izbire papirja ter velikosti vabila. Možna so tudi izjemno elegantna vabila, ki so dodatno tiskana z metalizirano folijo v zlati, srebrni ali bakreni barvi. Ta vrsta tiskanja poskrbi za izjemen vizualni učinek, ki bo vašim vabilom dodal prestižen pridih.

Popolno ujemanje s kuvertami

Izbranemu formatu vabila lahko dodate tudi kuverte, ki bodo končno tiskovino zaokrožile v odličen izdelek, ki ga boste z veseljem izročili svojim povabljencem. Izbirate lahko med različnimi vrstami in barvami kuvert, ki se bodo popolnoma ujemale z vašimi vabili.