INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
1°/-1° Ljubljana
2°/-2° Maribor 2°/-2° Celje 1°/-1° Kranj 6°/1° Koper 6°/0° Nova Gorica 3°/-3° Postojna 5°/-1° Novo Mesto 3°/-2° Murska Sobota 1°/-3° Slovenj Gradec 5°/-1° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
Otroške-nogavice-shop.momara.si 29 AVG

Otroške nogavice za brezskrbne dogodivščine

Momara.si SPLETNA TRGOVINA VIR
Ko se malčki podajajo na svoje dogodivščine, običajno ne razmišljajo kaj dosti o oblačilih, obutvi in ostali opremi. To je zelo jasno, ko vidimo kakšnega živahnega malčka na pol poti iz hiše, medtem ko mu mama preko njegove glave vztrajno natika toplejša oblačila. Starši morajo dobro pripraviti celotno opravo, tudi otroške nogavice imajo pomembno vlogo pri raznih vsakodnevnih aktivnostih.

 

Prav obutev je pogosto kritična za udobje in dobro počutje, lahko pa tudi za varnost pri igri. Dobre nogavice skrbijo za prijetno izkušnjo pri uporabi raznih obuval, navsezadnje so otroške nogavice dejansko v stiku z otrokovo nogo in stopalo pravzaprav ščitijo pred manj udobnim obuvalom. Pri otroški igri je zelo pomembno, da je otrokov korak zanesljiv in stabilen, pri čemer igrajo svojo vlogo tudi nogavice, ki ne drsijo in ostanejo na svojem mestu.

Otroške nogavice s ključnimi nalogami

Težko bi našteli vse pomembne naloge, ki jih opravljajo otroške nogavice. Predvsem skrbijo za udobje pri uporabi čevljev, a prav tako ščitijo otrokovo stopalo pri hoji brez posebne obutve. V čevljih preprečujejo drgnjenje in žuljenje, kar je izredno pomembno pri kakšnih daljših izletih, ko je treba dlje časa pešačiti.

 

Poleg tega otroške nogavice pomagajo tudi v zimskih dneh, ko je treba prste na nogah dobro zaščititi pred mrazom, vetrom in snegom. Včasih se splača izbrati vodoodporne nogavice, ki preprečujejo vdor snega v čevelj.

Kako izbrati otroške nogavice?

V primerjavi s čevlji imajo otroške nogavice to prednost, da so nekoliko bolj prilagodljive, lahko se raztegnejo in ustrezajo različnim velikostim otroških stopal. Tako jih ne bo treba kar naprej menjati, ko stopalo raste. Pri izbiri se bolj kot na številko osredotočimo na druge faktorje. Predvsem izbiramo udobne in mehke materiale, ki so dovolj topli, a hkrati zračni in dobro odvajajo znoj. Seveda morajo biti otroške nogavice tudi na pogled atraktivne, da jih bo malček res rade volje uporabljal.