INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
1°/-1° Ljubljana
3°/-2° Maribor 5°/-1° Celje 1°/-1° Kranj 6°/0° Koper 5°/-1° Nova Gorica 2°/-3° Postojna 1°/-1° Novo Mesto 4°/-1° Murska Sobota 2°/-3° Slovenj Gradec 5°/-1° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
Otroške nogavice 11 JUL

Otroške nogavice za vse letne čase

Momara SPLETNA TRGOVINA VIR
Zelo pomembno je, da imajo otroci ustrezna oblačila in obutev glede na letni čas. So namreč precej zahtevni pri uporabi svoje opreme in hitro bodo opazili, če kaj ni v redu. Najbolj očitno je to seveda v zimskem času, ko se podijo po zasneženi pokrajini. V takšni situaciji imajo tudi otroške nogavice izjemno pomembno nalogo, ohranjati morajo udobje in toplino v zimskih škornjih. Dobro je, da ščitijo pred vdorom mraza in vode, predvsem pa so pripravljene na razne zimske aktivnosti.V drugih letnih časih otroške nogavice niso toliko na udaru, a vseeno morajo biti ustrezne glede na razmere, v katerih jih bo otrok uporabljal. Gotovo je treba izbrati udobne in prijetne nogavice, ki se dobro kombinirajo tudi z obutvijo, da bo malček res zadovoljen pri raznih aktivnostih. Ker so otroci praviloma zelo razigrani in aktivni, bo njihova oprema na udaru nepredvidljivih obremenitev – splača se posegati po kakovostnih izdelkih, ki bodo preživeli več kot le eno sezono.

Kakšne otroške nogavice pridejo v poštev?

Izbiramo predvsem otroške nogavice za posebne namene, recimo za čofotanje po lužah ali za igro v snegu. Ravno ti izdelki namreč zahtevajo nekaj dodatnega premisleka, zato ne moremo enostavno kupiti vsestranskega kompleta.Otroške nogavice izberemo tako, da zagotovimo kakovost in vzdržljivost. Izbiramo med vzdržljivimi materiali, predvsem so nogavice izdelane iz bombaža, včasih tudi iz poliestra oziroma iz kombinacije različnih materialov. Morajo biti dovolj debele in tople za hladnejši del leta, v poletnem času pa izbiramo zračne otroške nogavice, ki dobro dihajo.

Otroške nogavice s privlačnimi motivi

Ne pozabimo na to, da se morajo nogavice dobro skladati s preostalo opravo. To pomeni, da morajo biti tudi vizualno zelo lepo oblikovane, da bodo otroku všeč. Na srečo dobimo otroške nogavice v različnih barvnih kombinacijah, pogosti so tudi prepoznavni motivi iz kakšnih risanih uspešnic.