INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
21°/19° Ljubljana
20°/19° Maribor 21°/18° Celje 20°/18° Kranj 22°/21° Koper 22°/20° Nova Gorica 19°/18° Postojna 21°/19° Novo Mesto 21°/18° Murska Sobota 20°/18° Slovenj Gradec 22°/19° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
brisače z imeni 27 MAJ

Personalizirane brisače z imeni dodajo osebno noto

EG, trgovina in storitve d.o.o. OBRT IN STORITVE VIR
Iščete popolno darila za posebne trenutke v življenju vaših najbližjih? Personalizirane brisače z imeni in sporočili so odlična izbira. Brisače z imeni so narejene iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo nežnost in vpojnost, hkrati pa omogočajo prilagoditev z imeni, datumi ali posebnimi sporočili. S tem darilom lahko vsakdanje trenutke spremenite v nekaj posebnega in osebnega. Brisače z imeni so idealne so za poročna darila, darila ob materinskem dnevu ali kot romantično presenečenje.

Učinkovita alternativa tradicionalnim trženjskim dejavnostim

Tradicionalne trženjske dejavnosti kot so televizijske reklame ali promocijski dogodki, so znane po visokih stroških in dolgotrajnem načrtovanju. Uporaba promocijskih izdelkov kot so tiskane brisače po meri, se izkaže kot bolj stroškovno in časovno učinkovita alternativa. Promocijske brisače z imeni in sporočili so enostavne za uporabo in hitro dosežejo svoj namen. Naročilo in dostava potekata brez zapletov, kar vam prihrani čas in napore. Pri promociji svojega podjetja torej izberite prilagojene brisače po meri.

Spodbujanje prepoznavnosti blagovne znamke

Prilagojeni promocijski izdelki kot so brisače po meri so odličen način za spodbujanje prepoznavnosti blagovne znamke. Brisače delujejo kot premišljeni promocijski izdelki, ki povečujejo zavedanje vaše blagovne znamke med ciljnimi strankami. Raziskave kažejo, da je zaznavanje in prepoznavanje blagovne znamke neposredno povezano s povečanjem prodaje. Višja stopnja prepoznavnosti blagovne znamke pomeni večje zaupanje strank v vaše podjetje in njegove izdelke.

Ena izmed odličnih strategij za spodbujanje prepoznavnosti blagovne znamke je prilagajanje promocijskih izdelkov. Vsakič, ko stranke ali potencialne stranke uporabljajo te izdelke, se bodo spomnile na vaše podjetje in vašo blagovno znamko. Zato si predstavljajte brisačo kot prazno platno, ki čaka na vašo kreativnost. Izberite barvo, ki najbolj odraža vašo blagovno znamko, in ne pozabite vključiti logotipa vašega podjetja. Pri uporabi brisač kot promocijskih izdelkov lahko izkoristite količinske popuste za množična naročila. Več brisač kot jih naročite, nižja bo cena vsake posamezne brisače, kar vam omogoča še večje prihranke.

Ena od močnih prednosti promocijskih izdelkov je spodbujanje zvestobe strank. Namesto, da bi se osredotočali le na pridobivanje novih strank, je pomembno tudi nagraditi in ohranjati obstoječe stranke. Ko stranki podarite brezplačno darilo, kot je brisača po meri, to krepi njihovo zvestobo vaši blagovni znamki. Pozitivna čustva, povezana s prejetim darilom, bodo vaše podjetje povezala z zadovoljstvom in hvaležnostjo. To lahko pomaga krepiti odnose s strankami in jih spodbuja k ponovnemu nakupu vaših izdelkov ali storitev.