INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
1°/-1° Ljubljana
3°/-2° Maribor 5°/-1° Celje 1°/-1° Kranj 6°/0° Koper 5°/-1° Nova Gorica 2°/-3° Postojna 1°/-1° Novo Mesto 4°/-1° Murska Sobota 2°/-3° Slovenj Gradec 5°/-1° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
švic majice 11 JUL

Poljubno oblikovane švic majice

Andi SPLETNA TRGOVINA VIR
Za rekreacijo in šport uporabljamo švic majice, ki se v takšni vlogi zelo dobro obnesejo. Imajo nadvse pomembno nalogo, saj pridejo oblačila pri gibanju zelo do izraza. Potrebujemo udobno in lahko opravo, ki pri gibanju ne moti, hkrati morajo materiali dobro dihati, odvajati znoj ter preprečevati drgnjenje pri ponavljajočih se gibih. To pomeni, da bomo pri izbiri športne opreme zelo pozorni, sploh če nameravamo opremo še nekoliko bolj prilagoditi svojim željam.Imamo možnost priprave športnih oblačil po meri. Navsezadnje so precej priljubljene švic majice tudi za promocijo, sploh pri kakšnih športnih prireditvah. Kar težko bi našli kakšno rekreativno športno prireditev, pri kateri udeleženci v darilnem paketu ne dobijo majice, zato je široka ponudba seveda nadvse dobrodošla. Vsak lahko pripravi kakovostne majice, ki bodo odlično opravile svoje delo.

Kakšne švic majice izbrati?

Pri pripravi poljubnih športnih oblačil imamo kar zahtevno nalogo. Najprej se moramo seveda posvetiti izbiri samih majic. Tu je ponudba zelo pestra, saj so švic majice na voljo v ponudbi mnogih dobaviteljev, pogosto jih dobimo tudi tam, kjer lahko na istem mestu koristimo še tisk na majice. To je pogosto najboljša možnost, a vseeno je pametno švic majice kupiti tudi pri drugem ponudniku, če najdemo bolj ustrezna oblačila.Splača se posegati po majicah višje kakovosti. Ravno zato, ker imajo majice tako pomembno nalogo in pridejo do izraza tudi manj opazne lastnosti takšnega tekstila, se izogibamo ponudbi v nižjem cenovnem rangu. Res je, da bo priprava takšnih majic zato nekoliko dražja, a končna izkušnja pri uporabi bo bistveno boljša. Kakovostne švic majice upravičujejo izbiro in investicijo.Na koncu ne pozabimo še na oblikovanje in tisk, če to želimo oziroma potrebujemo. Tudi na švic majice lahko natisnemo poljubne motive, a upoštevati moramo tudi nekatere posebne značilnosti materialov, saj gre večinoma za sintetične materiale.