INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
1°/-1° Ljubljana
3°/-2° Maribor 5°/-1° Celje 1°/-1° Kranj 6°/0° Koper 5°/-1° Nova Gorica 2°/-3° Postojna 1°/-1° Novo Mesto 4°/-1° Murska Sobota 2°/-3° Slovenj Gradec 5°/-1° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
Polo majice 11 JUL

Polo majice so vedno v modi

Andi SPLETNA TRGOVINA VIR
Modni trendi na področju oblačil se hitro menjajo in kar težko jim je slediti. Poleg tega v vsakdanjem življenju tako ali tako ne nosimo le najbolj modernih kosov, temveč večinoma posegamo po takšnih, ki jih lahko oblečemo v praktično vsaki situaciji. Tako ostajajo vedno priljubljene polo majice, ki jih lahko uporabimo za različne namene. So zelo priljubljene za vsakdanjo uporabo pri prostočasnih aktivnostih, lahko jih nosimo tudi v službi ali v šoli, navsezadnje pa se dokaj dobro obnesejo tudi pri gibanju in drugih aktivnostih.Posebej je treba omeniti še promocijske polo majice, ki so prav tako zelo posrečene in odlično opravijo svojo nalogo. Takšne majice so namreč bolj kvalitetne in naredijo boljši vtis pri prejemnikih. Če z njimi zamenjamo običajne promocijske majice, lahko pričakujemo bistveno boljši učinek, res pa je, da bo cena nekoliko višja, pozorni pa moramo biti tudi na možnosti oblikovanja in naknadne obdelave.

Polo majice po meri

Če želimo polo majice oblikovati po meri, bomo imeli verjetno nekaj več dela. To so namreč majice, ki ne omogočajo enostavnega tiskanja oziroma se v tem primeru natisnjen motiv ne bi dobro obnesel. Veliko bolj priporočljivo je izbrati vezenje, kar je priljubljena rešitev za oblikovanje poljubnih motivov na polo majicah.Še prej pa imamo kar nekaj izbire med različnimi stili in barvnimi kombinacijami. Za polo majice je seveda značilen večji ovratnik, ki ima več pomembnih funkcij, tudi estetsko. Tako dosegamo posrečene vizualne učinke, če smo dovolj spretni pri izbiri teh kombinacij. V ponudbi dobaviteljev najdemo raznovrstne polo majice, ki jih lahko naknadno prilagodimo, tako imamo vedno na voljo možnost priprave kakovostnih majic za različne namene.Ne glede na to, za kakšen namen polo majice potrebujemo, lahko vedno računamo na široko ponudbo in možnost priprave majic po meri, če seveda imamo ustrezne dobavitelje in izvajalce za te storitve.