INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
10°/5° Ljubljana
10°/6° Maribor 10°/6° Celje 8°/4° Kranj 10°/7° Koper 10°/5° Nova Gorica 8°/3° Postojna 8°/7° Novo Mesto 9°/7° Murska Sobota 9°/5° Slovenj Gradec 10°/7° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
Urejene in organizirane pisarniške omare 12 DEC

Prednosti dobre pisarniške omare

11ST Oprema SPLETNA TRGOVINA VIR
Kot vsi vemo, je za učinkovito delo v pisarni potrebna dobra organizacija. Če imamo manjši pisarniški prostor je organizacija še toliko bolj pomembna, saj lahko prehitro postane prenatrpan in dokumenti nepregledni. Zato priporočamo nakup kvalitetne pisarniške omare, ki vam lahko pomaga z organizacijo in s prihrankom prostora.

Kako izbrati primerne pisarniške omare?

Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri izbiri ustrezne omare je način shranjevanja. So za vaš prostor bolj primerne police ali predali? Sama omara je lahko pokončna ali prečna, kar morate upoštevati, ko razmišljate o zapolnitvi prostora, ki ga imate na voljo. Pokončne oz. vertikalne omare so odlične, če ima vaša pisarna omejen prostor, saj zasedajo manj prostora, predali pa so nameščeni en nad drugim. Prečne omare se od pokončnih razlikujejo po tem, da niso visoke in ozke, temveč so kratke in široke, predali pa se nahajajo en ob drugem.

Z dobro premišljenim nakupom pisarniške omare lahko konkretno povečate učinkovitost in produktivnost v pisarni. S skrbno določenim in organiziranim prostorom za shranjevanje boste zagotovili, da vi in zaposleni nikoli ne boste iskali potrebnih dokumentov ali pisarniških predmetov.

Pri izbiri pisarniške omare je potrebno upoštevati, koliko zasebnih podatkov boste shranjevali v omari, saj boste tako lažje ugotovili, ali potrebujete omaro s ključavnico ali brez ključavnice. Nekatere vrste podjetij zahtevajo, da so določene vrste informacij zaklenjene in zavarovane. Če se odločite za ognjevarno omaro bodo vaši dokumenti še toliko bolj zavarovani.

Ena velika prednost premišljeno izbrane pisarniške omare je tudi dober izgled. Če izberete omare, ki se dobro skladajo z izbrano stilsko tematiko vaše pisarne pokažete obiskovalcem, da posvečate pozornost tudi malenkostim.  Če ste ubrali bolj klasično pot, vam bo lesena pisarniška omara dobro služila. Za bolj moderen izgled izberite kovinsko omaro. Ta je primerna za shranjevanje bolj občutljivih pripomočkov. Hkrati je kovina močna in prenese večino fizičnih poškodb, zato bodo vaši dokumenti varni.