INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
21°/20° Ljubljana
20°/19° Maribor 21°/19° Celje 21°/18° Kranj 23°/20° Koper 23°/20° Nova Gorica 19°/17° Postojna 21°/19° Novo Mesto 21°/18° Murska Sobota 20°/18° Slovenj Gradec 21°/20° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
predpasnik z napisom 27 MAJ

Predpasnik z napisom je lahko domiselno darilo

EG, trgovina in storitve d.o.o. OBRT IN STORITVE VIR
V preteklosti so bili predpasniki nepogrešljiv del gospodinjstva. Vsaka ženska je imela več različnih predpasnikov, ki so jih nosile med kuhanjem in drugimi hišnimi opravili ves dan. Predpasnik je pomemben pripomoček v kuhinji, saj ščiti oblačila pred madeži in umazanijo, ki se hitro pojavijo med pripravo hrane.

Danes pa je predpasnik poleg svoje zaščitne funkcije lahko tudi izvirno darilo za kuharske navdušence, še posebej ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi. Ko izbirate predpasnik z napisom kot darilo, razmislite o zabavnem napisu ali motivu, ki bo obdarovancu še bolj polepšal čas v kuhinji. Personalizirani tisk na predpasnike je odlična izbira, če želite podariti nekaj unikatnega in osebnega.

Kako izbrati pravi predpasnik v pestri spletni ponudbi?

Predpasnik z napisom je primeren tako za moške kot ženske. Čeprav so jih v preteklosti večinoma uporabljale ženske, so danes tudi moški odlični prejemniki tega praktičnega darila. Pri izbiri predpasnika za moškega upoštevajte, da naj bo nekoliko večji kot tisti za ženske. Moški predpasnike pogosto uporabljajo pri peki mesa na žaru, zato je predpasnik z napisom idealno darilo za vse ljubitelje žara in kuhanja. Prav tako je predpasnik z napisom odlična izbira za ženske, ki uživajo v kuhanju in peki domačih sladic.

Izbira prave velikosti

Najpomembnejši korak pri izbiri predpasnika je, da zagotovite, da bo ustrezal obdarovancu po velikosti. Preverite dimenzije predpasnika in izberite tistega, ki bo obdarovancu ustrezal. Ugotovite, katera je obdarovančeva najljubša barva, in izberite predpasnik v tej barvi.

Dodajte priljubljen motiv ali zabaven napis, da bo predpasnik še bolj oseben in zanimiv. Zelo pomembno je, da je predpasnik izdelan iz kakovostnega materiala, ki je trpežen in enostaven za čiščenje. Barve, uporabljene za tiskanje napisa ali motiva, naj bodo obstojne, da bodo kljub pogostemu pranju dolgo ostale žive.

Praktičnost in cenovna dostopnost

Če v široki spletni ponudbi ne najdete predpasnika po svoji želji, se lahko odločite za izdelavo po naročilu. Tako boste lahko izbrali prav poseben napis ali motiv, ki bo naredil predpasnik edinstven. Predpasnik z napisom je cenovno ugodno darilo, ki je hkrati praktično in izvirno. Vsak ljubitelj kuhanja bo vesel personaliziranega predpasnika, ki ga bo z veseljem uporabljal v kuhinji.