INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
13°/10° Ljubljana
12°/10° Maribor 12°/10° Celje 12°/10° Kranj 22°/14° Koper 21°/14° Nova Gorica 18°/9° Postojna 13°/10° Novo Mesto 11°/11° Murska Sobota 13°/9° Slovenj Gradec 15°/11° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
bolniške postelje 9 JUN

Prilagodljive bolniške postelje za popolno udobje pacientov

COMBIC D.O.O. ZDRAVJE VIR
Kvalitetne bolniške postelje so nujna oprema vsake zdravstvene ustanove, pogosto pa se uporabljajo tudi v drugih okoljih. Navsezadnje se lahko znajdejo tudi v domačem okolju, če potrebujemo takšno opremo za dolgotrajno okrevanje ali za oskrbo starostnikov. Zato je dobro imeti zadostno izbiro med prilagodljivimi posteljami, primernimi za različne načine uporabe.

Vsak pacient ima pri oskrbi svoje potrebe, zato je pomembno, da so postelje zelo fleksibilne in prilagodljive. Ne odločamo se vedno za kakšne zelo napredne variante, včasih je dovolj že čisto običajna udobna postelja, do katere lahko enostavno dostopamo. Nam pa bolniške postelje ponujajo dovolj izbire, da lahko vedno najdemo pravo rešitev.

Kako delujejo bolniške postelje?

Pestra ponudba predstavlja postelje z neštetimi funkcionalnostmi, a načeloma lahko od vsake bolniške postelje pričakujemo vsaj nekatere osnovne lastnosti. Te so vezane predvsem na možnost nastavitve primernih položajev za maksimalno udobje.

Bolniške oziroma negovalne postelje je možno prilagajati po višini, kar je idealno za redno oskrbo. Ne le za pacienta, temveč tudi za skrbnike, ki se ne bodo ob vsakem obisku nizko sklanjali ali stegovali preko postelje. Po navadi imajo bolniške postelje tudi nastavljiv naslon, ki se lahko dvigne in tako spet poskrbi za popolno udobje pacienta v različnih situacijah.

Takšni mehanizmi so na nekaterih posteljah motorizirani, včasih pa je dovolj, da te prilagoditve opravimo kar ročno. Napredne postelje imajo seveda še druge funkcionalnosti, predvsem jih je možno kombinirati s preostalo opremo, ki jo morda potrebujemo za oskrbo pacienta.

Bolniške postelje in druga medicinska oprema

Potrebovali bomo seveda opremo, ki ustreza pacientu in njegovim potrebam. Vsak primer se obravnava individualno, zato je pomembno, da imamo na izbiro dovolj specializirane opreme. Zelo dobrodošlo je, če se lahko tudi bolniške postelje kombinirajo z raznimi dodatki. Na srečo lahko pričakujemo, da bo v ponudbi proizvajalcev in trgovcev kar dosti takšne izbire.

Kakovostna oprema je ključna za uspešno zdravljenje in rehabilitacijo pacientov. Zagotavlja varnost, udobje in učinkovitost pri izvajanju medicinskih postopkov. Zato je pomembno, da skrbno izbiramo opremo in se posvetujemo s strokovnjaki, da izberemo najboljše možnosti za naše paciente.