INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
21°/20° Ljubljana
20°/19° Maribor 21°/19° Celje 21°/18° Kranj 23°/20° Koper 23°/20° Nova Gorica 19°/17° Postojna 21°/19° Novo Mesto 21°/18° Murska Sobota 20°/18° Slovenj Gradec 21°/20° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
predpražniki 27 MAJ

Ustvarite nepozaben prvi vtis z izvirnimi predpražniki

EG, trgovina in storitve d.o.o. OBRT IN STORITVE VIR
Sedaj imate možnost oblikovanja predpražnika po lastnih potrebah in zamislih s pomočjo podjetja, ki omogoča enostavno ustvarjanje in ponuja številne predloge. Na predpražnike se lahko tiska v visoki resoluciji in v neomejenem številu barv, kar vam omogoča, da izrazite svojo kreativnost in individualnost. Poleg tega so personalizirani predpražniki odlično in edinstveno darilo. Na voljo je več različnih velikosti, da se prilagodijo vašim potrebam in prostoru.

Prilagodljivi predpražniki za vsako okolje

Izdelava predpražnikov po naročilu omogoča prilagajanje širine in dolžine po vaši izbiri. Lahko se izdela tudi predpražnike nepravilnih oblik kot so srček, snežena krogla, oval, krog, in drugi. Posebna ponudba vključuje notranje in kopalniške predpražnike, ki so mehkejši, brez gumenega roba, vendar še vedno opremljeni z gumo proti drsenju na spodnji površini. Ti se lahko prav tako tiskajo po vaših željah.

Reklamni predpražniki - učinkovito orodje za promocijo

Predpražniki so učinkovit medij za reklamne akcije in promocije, saj jih najdemo v vsakem domu v Sloveniji. Če že imate oblikovan logotip ali dizajn, ga lahko pošljete podjetju, da ga prilagodijo meram izbranega predpražnika. Lahko pa si ogledate že izdelane predpražnike in jih naročite.

Poslovni prvi vtis - individualno oblikovani predpražniki

Ko vaše stranke ali obiskovalci prvič stopijo na vaš prag, jih lahko z individualno oblikovanim predpražnikom navdušite že na pragu. Gosti si lahko na njem očistijo čevlje, hkrati pa lahko služi tudi kot prijeten pozdrav ali trženje blagovne znamke. Predpražnike potiskate z lastnimi motivi, kar omogoča personaliziran pristop in unikatno izkušnjo.

Na voljo je pestra paleta predpražnikov, ki so primerni za vsak vhod, bodisi sprednjih vrat ali teras. Vsak predpražnik združuje praktičnost z zabavnimi in personaliziranimi motivi, ki bodo nedvomno navdušili vaše goste. Predpražniki so oblikovani tako, da zdržijo vsakodnevno uporabo in hkrati ohranjajo čistočo ter dodajajo stil vašemu domu.

Uporabnost individualno oblikovanih predpražnikov

Izdelki so visoke kakovosti. Poleg tega lahko individualno oblikovane predpražnike uporabite kot darila za stranke, rojstnodnevna presenečenja ali kot del opreme vašega podjetja. Predpražnike se oblikuje s trpežnim sublimacijskim tiskom. Ta proces vključuje natis vašega motiva na nosilni papir, ki se nato pri visokih temperaturah prenese na predpražnik. Na ta način se barva trajno zlije z materialom predpražnika, kar zagotavlja obstojnost motivov skozi čas.