INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
13°/10° Ljubljana
12°/10° Maribor 12°/10° Celje 12°/10° Kranj 22°/14° Koper 21°/14° Nova Gorica 18°/9° Postojna 13°/10° Novo Mesto 11°/11° Murska Sobota 13°/9° Slovenj Gradec 15°/11° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
pisarniške omare 9 JUN

Večino pisarniškega gradiva pospravimo v pisarniške omare

11ST Oprema SPLETNA TRGOVINA VIR
V pisarni potrebujemo nekaj nujnih kosov pohištva, a pogosto kar nekoliko pozabimo na vsestranske omare, ki imajo največ kapacitete. Vanje lahko pospravimo raznovrsten pisarniški material, ki nam sicer zaseda veliko prostora na delovnem mestu. Kvalitetne pisarniške omare so zato nujna oprema za vsako pisarno, pa tudi za mnoge druge delovne prostore. Povsod, kjer potrebujemo nekaj prostora za pospravljanje raznih materialov, so takšne omare zelo dobrodošle.Izbira pravega pohištva je seveda odvisna od tega, kakšne potrebe imamo na svojem delovnem mestu. A zelo verjetno je, da se bodo pisarniške omare odlično izkazale v praktično vsakem okolju, zato gre za priljubljeno rešitev na mnogih delovnih mestih. Uporabljajo se za shranjevanje različnih gradiv in materialov.

Pisarniške omare uporabljamo za različne namene

Načeloma imamo v pisarni opravka predvsem s pisarniškim gradivom in opremo. Veliko prostora lahko zasedejo dokumenti na papirju, ki jih imamo po navadi v velikih mapah ali v knjigah. Poleg tega želimo imeti pri roki tudi pisarniške pripomočke in potrebščine, ki na mizah zasedajo veliko prostora, v omari pa bodo na varnem in vseeno vedno na dosegu roke.Se pa pisarniške omare uporabljajo tudi za arhiviranje pomembnih poslovnih dokumentov, za dolgotrajno shranjevanje kakšnega materiala, ki ni pogosto v uporabi, lahko tudi za kakšne odvečne zadeve, ki sicer smetijo delovno okolje. Na drugih delovnih mestih se takšne omare lahko uporabljajo tudi za pospravljanje orodja in opreme, oblačil in raznih drugih zadev.

Pisarniške omare se prilagodijo delovnemu mestu

Ker se takšne omare uporabljajo za vse mogoče namene, jih lahko dobimo v različnih variantah. Običajno so pisarniške omare lesene, na voljo pa so tudi kovinske omare za delavnice in garaže ter druge bolj obremenjene lokacije. Prav tako se pisarniške omare razlikujejo v dimenzijah in oblikah, imajo različne mehanizme zapiranja in zaklepanja, dobimo tudi ognjevarne omare, vodoodporne omare in druge izvedbe, ki ustrezajo posebnim zahtevam uporabnikov.