INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
23°/20° Ljubljana
24°/23° Maribor 24°/21° Celje 23°/19° Kranj 24°/21° Koper 22°/20° Nova Gorica 20°/16° Postojna 24°/21° Novo Mesto 24°/23° Murska Sobota 23°/21° Slovenj Gradec 24°/22° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
izdelava spletnih trgovin, webtim 28 DEC

Izdelava spletnih trgovin ne dopušča kompromisov

Webtim OBRT IN STORITVE VIR
Poslovanje preko spleta ima velik potencial za tiste, ki ga znajo izkoristiti. Bomo pa za neposredno prodajo preko spleta seveda potrebovali učinkovito spletno trgovino. Izdelava spletnih trgovin je lahko velik projekt, saj gre za celovito storitev, ki nudi zanesljiv temelj celotnemu spletnemu poslovanju. Zato tu ne moremo najti kakšnih bližnjic, delo moramo opraviti v celoti. Najbolje bo, da za celotno izvedbo izberemo izkušeno in zanesljivo spletno agencijo, ki nam ponuja izvrstne rezultate tudi pri zahtevnejših projektih.

Katera opravila vključuje izdelava spletnih trgovin?

Precej zahtevna je že priprava samega spletišča, treba je urediti grafično podobo in predstavitev ponudbe. Pomembno je, da imamo možnost urejanja ponudbe in izdelkov. A veliko več dela bo s funkcijami, ki omogočajo nakupovanje preko spleta. Tu izdelava spletnih trgovin zahteva pripravo sistemov za procesiranje plačil, sploh če želimo sprejemati različne načine plačil. Pravzaprav je treba pripraviti že uporabniški sistem, ki omogoča registracijo in uporabo uporabniškega računa, pogosto imamo v mislih različne funkcije pri brskanju po izdelkih in nakupovanju. Treba je optimizirati nakupni proces, prav tako izdelava spletnih trgovin vključuje obdelavo naročil in pripravo računov, vodenje zaloge in še kaj.

Vse to so ključna opravila, ki omogočajo nemoteno spletno poslovanje. Jasno je, da mora biti izdelava spletnih trgovin res celovita, ne moremo se zanesti na kakšne ponudbe samooklicanih spletnih mojstrov, ki na tak projekt niso pripravljeni.

Koliko stane izdelava spletnih trgovin?

Posledično je izdelava spletnih trgovin tudi precej draga. Cena je seveda povsem odvisna od tega, kakšno trgovino imamo v mislih in kakšne funkcije pričakujemo. Za enostavno prodajno stran za prodajo posameznih izdelkov morda ne bo treba plačati veliko, že za okoli 1000 evrov dobimo dobro ponudbo. Prave spletne trgovine pa so dražje, hitro bo treba odšteti kakšnih 5000 evrov za funkcionalno trgovino, ki nam omogoča uspešno spletno poslovanje.