INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
14°/10° Ljubljana
14°/12° Maribor 15°/12° Celje 13°/10° Kranj 17°/14° Koper 16°/12° Nova Gorica 13°/8° Postojna 16°/12° Novo Mesto 15°/12° Murska Sobota 13°/11° Slovenj Gradec 16°/13° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Post Type Selectors
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo
sekalni noži 25 OKT

Sekalni noži na strojih morajo biti brezhibni

Osikro OBRT IN STORITVE VIR
Delovna oprema vedno opravlja pomembne naloge, za katere pričakujemo, da bodo opravljene brezhibno. Pri delu želimo biti učinkoviti, tudi hitri in varni. Če naše naloge vključujejo rezanje oziroma izrezovanje, potem bomo posebej pozorni na to, da delo opravljajo kakovostni sekalni noži. Tu si ne moremo privoščiti kakšnih velikih kompromisov, z bližnjicami in pretiranim varčevanjem ogrožamo svojo izkušnjo pri delu, pa tudi svojo varnost. Vsekakor se splača investirati v kakovostno opremo, ki nas niti pri zahtevnem delu ne bo pustila na cedilu.

Kje se uporabljajo sekalni noži?

Različne vrste nožev uporabljamo pri obdelavi vseh mogočih materialov. Predvsem pa se sekalni noži uporabljajo na napravah, ki omogočajo avtomatizirano ali računalniško nadzorovano izrezovanje iz mehkejših materialov.

Odličen primer so sekalni noži za usnje in tekstil, to so lahko dovršeni noži za izrezovanje podrobnih oblik iz teh materialov. S kvalitetnim nožem lahko redno izrezujemo takšne oblike in pripravljamo kakovostne končne izdelke vseh vrst. Prav tako lahko s podobno opremo obdelujemo druge materiale, recimo tudi les in plastiko. Izbira nožev je odvisna od tega, kakšne cilje pravzaprav imamo pri delu.

Podobne cilje imamo pri oblikovanju kakšnih drugih izdelkov iz teh materialov, sekalni noži se ne uporabljajo le za samo izrezovanje. Prav tako nam izdelava sekalnih nožev ponuja še nekaj možnosti pri pripravi kakovostnih kovinskih elementov za delovne stroje. Izdelamo recimo kakšne druge modele, ki se uporabljajo za pripravo izdelkov iz različnih materialov.

Sekalni noži zahtevajo nekaj pozornosti in vzdrževanja

Vsa rezila bodo pri obremenitvah pri redni uporabi pokazala posledice, sekalni noži tu niso izjema. Zato jim je pametno nameniti nekaj dodatne pozornosti in redno skrbeti za vzdrževanje. Tako bomo zagotovili brezhibno delovanje in odličen učinek pri uporabi. Končni izdelki bodo kvalitetni in neoporečni, ne bo izgub, zamud ali drugih težav, za katere je pogosto odgovorna prav obrabljena oprema.